«Sí el temps a terra et sembla etern i desitges aprendre a volar, els teus desitjos es fan realitat des de la primera hora de vol»

Els nostres experts pilots són els encarregats de fer-nos conèixer el cel mallorquí.

El Baptisme de vol definit per els nostres experts es centra en una primera toma de contacte amb les nostres avionetes i el fet de estar entre els niguls.

Un somni fet realitat!!

Ja voldria en Leonardo Da Vinci accedir a aquestes classes d’iniciació amb en Pablo o en Christian.

Durant un cert temps podem obtenir aquesta experiència a un preu bastant asequible i que ens acostarà  a la vista que els ocells tenen del nostre Raiguer.

Una de les experiències més curioses i que mes agraden als nostres usuaris del Baptisme es poder veure a on viuen desde el cel. Són molts els que queden sorpresos d’aquesta visió tan peculiar de la seva casa. 

És una forma de que vostè entengui la màgia que ja ha atrapat als que dia a dia compartim aquest somni.

Són aquells els destinats a conèixer el món de l’aviació una mica més de prop, sense arribar a endinsar-se en Llicències de Pilot o carreres universitàries. 

Està pensant en fer algun curs relacionat amb l’aeronàutica, o vol dedicar-se a l’aviació comercial, però té por d’equivocar-se?

Aquesta és la millor manera de comprovar si és el que està buscant, ja que, li ensenyarem els coneixements més bàsics perquè, d’una manera aproximada, pugui arribar a ser «Pilot per un Dia».

Busques el regal perfecte?

No perdis més el temps! L’experiència única de posar-se als comandaments d’una aeronau deixarà a aquesta persona tan especial el record d’una aventura maravellosa, ja que nosaltres compartirem el millor de nosaltres perquè així sigui.

Oferim diferents rutes, totalment personalitzades segons les preferències del client, tot i que també tenim vols ja programats que inclouen diferents atractius de Mallorca.

Consulteu la disponibilitat del nostre personal a través del seu correu electrònic: informacion@aviacionenlasaulas.com