SOBRE AQUEST PROJECTE

SOBRE AQUEST PROJECTE

Nosaltres som na Paula Socias Crespí i na Rosa Maria Cuerda Riutort, integrants del grup «Aviació a les aules» i creadores de la web amb domini www.airbinissalem.cat.

Som alumnes de primer curs de Màrqueting i Publicitat a l’institut Ies Manacor. Hem creat aquesta pàgina web per a un aeròdrom de Binissalem, ja que se’ns va presentar aquesta oportunitat i ho vàrem trobar bastant divertit i entretengut.

Amb aquesta pàgina el que volem fer és ajudar a l’aeròdrom a que es pugui donar millor a conèixer, ja que, només comptava amb facebook i una pàgina web bastant antiquada, i també amb el «boca a boca».

En aquesta web, els clients poden trobar informació sobre el que fan, l’escola de vol, les avionetes que tenen, «Que és un babtisme de vol?», i també poden trobar informació sobre els encarregats de l’aeròdrom.

Finalment, en la pàgina web s’hi pot trobar tota l’informació necessària per saber on està situat aquest aeròdrom i com fer per contactar amb ell.

CRÈDITS

La majoria de les imatges son fetes per nosaltres i d’altres son proporcionades per l’aerodrom; A l’igual que l’informació dels textos la majoria són proporcionats per l’aerodrom i els altres son escrits amb les nostres paraules.